Neem contact met ons op via +31(0)40-2624269|info@pro-moda.nl

Sectoren

/Sectoren
Sectoren 2017-12-21T19:33:46+00:00

Fashion

Pro-Moda fournituren. Dat was de naam toen het allemaal begon. Veel van de klanten destijds waren kleine ateliers in de regio Amsterdam. Pro-Moda was hen van dienst met schoudervullingen, ritsen, knopen, riddersporen, secur attachments, garen, etc. Het aantal naaiateliers liep echter terug en de vraag naar verpakkingen binnen onze klantenkring nam toe. Zo is Pro-Moda fournituren geëvolueerd naar Pro-Moda Verpakkingen. Een verpakkingspartner binnen de fashionbranche.

Wij zijn trots op onze grote klantenkring binnen de Fashionbranche welke nog dagelijks wordt uitgebreid. Tot onze klantenkring behoren zowel grote als de kleinere modemerken alsmede kleding reconditioneringsbedrijven en e-fulfilment bedrijven.

Door onze jarenlange ervaring binnen de fashionbranche kennen wij de behoefte van deze bedrijven en spreken wij dezelfde taal. Wij dragen dan ook met plezier en deskundigheid zorg voor de verpakking van uw fashion-artikel.

Industrie

We erkennen het nut en de absolute noodzaak van een efficiënte verpakking. Pro-Moda ontwerpt, produceert en levert verpakkingen op basis van papier en plastic. Deze combinatie van papier en plastic maakt ons uniek in Nederland.

Afhankelijk van het formaat (klein of groot) en het gewicht ontwerpen wij verpakkingen op basis van wetenschappelijk bewezen methoden. Deze werkwijze resulteert in een voor hun doel gemaakte, rendabele en duurzame verpakkingsoplossing.

Wij hebben een groot assortiment slijtbestendige en corrosiebestendige verpakkingen. Dit assortiment is ontworpen om de vereiste sterkte en bescherming te bieden die beantwoorden aan de fysieke eisen van uw product.

Daarnaast bieden wij verpakkingsoplossingen aan die voor de bescherming van uw product of juist voor de omgeving en de veiligheid van het grootste belang zijn. Zo ontwerpt ons team designers verpakkingsoplossingen die veilig kunnen worden behandeld en duidelijke productwaarschuwingen bevatten, en die vervoerschade voorkomen. We bieden een assortiment gepaste verpakkingen van golfkarton en massief karton aan, niet alleen om te voldoen aan de wettelijke eisen voor de verpakking van gevaarlijke goederen, maar ook om aan de eisen voor het transport en de veiligheid van industriële chemische stoffen te beantwoorden. Daar waar mogelijk en/of noodzakelijk maken we daarbij ook gebruik van onze plasticproducten.

Tijdens een persoonlijk gesprek bij u op locatie zullen wij de eisen en wensen van uw verpakkingsvraagstuk kortsluiten. Graag brengen wij een bezoek aan uw productielocatie om te zien hoe de vervaardiging van uw product tot stand komt. Op die manier kunnen wij u een gericht voorstel doen met een verpakkingsoplossing dat op het product is afgestemd.